Close Panel

Login

 

             

Hair Majesty
Όμορφα Μαλλιά!
Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη   
Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2014 00:00
     

Πλέον θα θαυμάζουμε την Kirsten Dunst και για τα ωραία της μαλλιά, καθώς είναι η νέα πρέσβειρα της L'Oréal Professionnel. 

 

1

 

H Kirsten Dunst, βραβευμένη ως η Καλύτερη Ηθοποιός το 2011 στο Φεστιβάλ των Καννών για τη συγκλονιστική της ερμηνεία στην ταινία Melancholia και πρωταγωνίστρια του επόμενου θρίλερ του Hossein Amini, The Two Faces of January, που θα προβληθεί το 2014, είναι η πρώτη πρέσβειρα της L'Oréal Professionnel και θα εκπροσωπήσει τα επόμενα στρατηγικά λανσαρίσματά της. 

 

2

 

Γεννημένη στο New Jersey της Αμερικής αλλά με Γερμανικές ρίζες, η Kirsten Dunst έχει φυσική ομορφιά και μοναδικό προσωπικό στυλ, εκφράζοντας έτσι το πάθος της για τη μόδα και τα trends. Δεν είναι βέβαια και λίγες οι φορές που αλλάζει θεαματικά look για τις ανάγκες των ταινιών που παίρνει μέρος. Κι αν αναλογιστούμε πως έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από ... 50 ταινίες, οι αλλαγές είναι σίγουρα πολλές!  

 

5

 

Η Kirsten Dunst ξεκίνησε την καριέρα της σε πολύ μικρή ηλικία με την πολύ δυνατή της ερμηνεία- υποψήφια και για Χρυσή Σφαίρα-«Interview with the Vampire» όπου υποδύθηκε ένα χαριτωμένο βαμπίρ που έκλεψε την καρδιά του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Brad Pitt. Η ερμηνεία της στην τριλογία «Spider-Man» σαν Mary Jane Watson δίπλα στον Tobey Maguire είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός στην καριέρα της με εξαιρετικές κριτικές. 

 

3

 

Ως μούσα της Sofia Coppola, η Dunst υποδύθηκε την Marie Antoinette το 2000, μια πραγματικά γοητευτική θεατρική ερμηνεία που εκτόξευσε την καριέρα της. Όμως η Dunst ξεχώρισε με ειδικές περγαμηνές υποδυόμενη μια καταθλιπτική γυναίκα στο τέλος του κόσμου στην ταινία «Melancholia» του Lars von Trier, ήταν ένας ρόλος μοναδικός! Η ταινία έλαβε πολύ θετικές κριτικές και η Dunst κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Καννών το 2011.

 

4

 

Το 2014 θα πρωταγωνιστήσει στο τελευταίο θρίλερ του Hossein Amini's «The Two Faces of January' με συμπρωταγωνιστές τον Viggo Mortensen και τον Oscar Isaac. Τον Ιανουάριο η Kirsten Dunst θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας του Jeff Nichols «Midnight Special» όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Joel Edgerton και τον Michael Shannon.

 

Ένας ακόμη σταθμός στην καριέρα της, η εντυπωσιακή της συνεργασία με τον οίκο Bulgari

 

6

 

«Αισθάνομαι πολύ κοντά στην L'Oréal Professionnel. Η μάρκα είναι πολύ έντονα συνδεδεμένη με την μόδα και θαυμάζω την δέσμευσή της για καινοτομία, για τη συνεχή δημιουργία νέων επαγγελματικών υπηρεσιών και προϊόντων με στόχο την επίτευξη των πιο on-trend styles. H L'Oréal Professionnel εμπνέει τους κομμωτές να μεταμορφώνουν και να αποκαλύπτουν την ομορφιά κάθε γυναίκας σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι μέλος αυτού το τόσο υπέροχου έργου», δηλώνει η Kirsten Dunst.

 

«Η Kirsten Dunst έχει διαχρονική ομορφιά και είναι μια μοντέρνα γυναίκα άμεσα συνδεδεμένη με τη μόδα. Έχει πολύ δυνατή προσωπικότητα και κάνει τις δικές της επιλογές. Ο επαγγελματισμός της και η δέσμευσή της στην τελειότητα κάνουν την Kirsten μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς που έχω συναντήσει ποτέ. Μπορεί άψογα να εκπροσωπήσει τις νέες αξίες της L'Oréal Professionnel», λέει η Anne-Laure Lecerf, International Managing Director της L'Oréal Professionnel.

 

Η KIRSTEN  ΓΙΑ ΤΗ L'ORÉAL PROFESSIONNEL

Η Kirsten Dunst θα είναι το πρόσωπο των τριών σημαντικότερων νέων λανσαρισμάτων:
> Wild Stylers Tecni.ART: η επαγγελματική σειρά προϊόντων styling, που δημιουργεί rock & grunge look, ένα στυλ ιδιαίτερα sexy, όπως το είδαμε στις πασαρέλες των τελευταίων Fashion Weeks. Αποκλειστικά στα κομμωτήρια L'Oréal Professionnel από το Φεβρουάριο 2014.


> Beach Waves: μοναδική υπηρεσία στο κομμωτήριο που προσφέρει το «look παραλίας» και διαρκεί έως και 8 εβδομάδες. Αυτό το look είναι στα must-haves για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014. Αποκλειστικά στα κομμωτήρια L'Oréal Professionnel από τον Απρίλιο 2014.


> Absolut Repair Lipidium: ένα προηγμένο πρωτόκολλο πολλαπλών προϊόντων, το οποίο είναι εμπνευσμένο από θεραπείες για τα μαλλιά από τη Βραζιλία και επανορθώνει 100% την ευαισθητοποίηση των μαλλιών σε μία μόνο υπηρεσία περιποίησης στο κομμωτήριο. Αποκλειστικά στα κομμωτήρια L'Oréal Professionnel από τον Ιούνιο 2014.

 

 

 

 

 
Διαλέξτε Χρώμα Μαλλιών!
Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη   
Τρίτη, 26 Νοέμβριος 2013 00:00
     

Hairchalk και τα μαλλιά αλλάζουν χρώμα στη στιγμή μαζί με τη διάθεση, την περίσταση και τα ρούχα μας!  

a

 

Είναι μια πολύ φρέσκια, ευκολοφόρετη, νεανική ιδέα -που έγινει πραγματικότητα- από την L'Oréal Professionnel. Πλέον μπορούμε  να φοράμε το χρώμα που επιθυμούμε  στα μαλλιά μας  με μηδενική δέσμευση, αφαιρώντας το όποια στιγμή θέλουμε και αλλάζοντάς το όπως το βερνίκι νυχιών μας.

 

b

 

Κυριολεκτικά σαν ένα μακιγιάζ μαλλιών, το Hairchalk περιλαμβάνει 8 αποχρώσεις (κόκκινα, μπλε, μοβ, καφέ και μαύρες) ενώ κάθε συσκευασία είναι 50ml και διαρκεί για 6/8 εφαρμογές. Μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια, να το  κάνετε εκεί ή στο σπίτι και να χαρείτε έντονο χρώμα μέχρι... επόμενη φορά. To Hairchalk βγαίνει μετά από 2-3 λουσίματα, ανάλογα με την ποσότητα του προϊόντος που εφαρμόστηκε αλλά και με την ποιότητα των μαλλιών. Δεν επιβαρύνει και δεν καταστρέφει τα μαλλιά, ούτε επηρεάζει το χρώμα τους, φυσικό ή τεχνητό. 

 

2

 

Κι όπως μας είπαν οι ειδικοί της L'Oréal Professionnel στην επίσημη παρουσίαση του Hairchalk, κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον 34 ζευγάρια παπούτσια και 25 διαφορετικά βερνίκια νυχιών. Γιατί λοιπόν να έχει μόνο ένα χρώμα στα μαλλιά της; 

 

1

 

Κι αν θέλετε έμπνευση από τον λαμπερό κόσμο των σταρ, θα την έχετε. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις celebrities που έβαλαν τολμηρό χρώμα σε επίσημες εμφανίσεις τους. 

 

3

 

Και βεβαίως δεν έχασα την ευκαιρία να δοκιμάσω κι εγώ το Hairchalk στα μαλλιά μου. Διάλεξα ένα "διακριτικό" Βeautystories χρώμα και να'μαι! Έβαψα με εξίσου διακριτικό τρόπο μερικές τούφες μπλε, που χάνονταν ή φαίνονταν μέσα στα μαλλιά μου ανάλογα με την κίνηση και την χωρίστρα! 

 

4

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπορείτε να την κάνετε στο κομμωτήριο ή να αγοράσετε το Hairchalk (κοστίζει περίπου 18 Ευρώ) και να το κάνετε μόνες σας ή με μια φίλη σας στο σπίτι.

Φροντίστε μόνο να ισιώσετε καλά με σίδερο τις τούφες που θα βάλετε αυτή την πρωτότυπο βαφή - κιμωλία. Το Hairchalk μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο ή με τα ειδικά χαρτάκια που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία. Το αφήνετε να δράσει και αν θελήσετε ακόμη πιο έντονο χρώμα, κάνετε άλλη μια εφαρμογή. 

 

6

 

Το θέλεις, το φοράς και το βγάζεις όταν το βαρεθείς! Για να κάνεις ένα άλλο χρώμα ή ένα άλλο σχέδιο στα μαλλιά σου! Τόσο απλά! Ζήτω η ελευθερία λοιπόν και ζήτω το παιχνίδι με το χρώμα των μαλλιών μας χωρίς να φοβόμαστε τίποτα. 

 

Δεν ξέρετε τι σχέδια θα κάνετε στα μαλλιά σας; Πάρτε μερικέ ιδέες από τα σκίτσα της γνωστής στο χώρο της μόδας εικονογράφου Marie Perron:

 

klz1

klz2

klz3

 

Δείτε όμως κι αυτό:

 

 

 

 

Αλλά και αυτό για να ξέρετε τι να κάνετε!

 

 

 
So Sleek!
Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη   
Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 00:00
     

Ωδή στην αλογοουρά από τον μετρ Eugene Souleiman, Global Creative Director της Wella Professionals για την επίδειξη του οίκου DKNY A/K '14. 

 

stories1

 

Τι θα λέγατε να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, στην επίδειξη της DKNY για την Ανοιξη/Καλοκαίρι 2014;

 

«Για τον εορτασμό της επετείου, η Donna δημιούργησε μια μεγάλη συλλογή με πολλά διαφορετικά στοιχεία, με πολλά μοντέλα, γι' αυτό ήθελα να δημιουργήσω ένα ομοιόμορφο look που θα βοηθούσε στο πάντρεμα των διαφορετικών στοιχείων της συλλογής. Για μένα, η DKNY είναι συνώνυμο της νεανικής και φυσικής κομψότητας και τα χτενίσματα των μοντέλων έπρεπε να το αντιπροσωπεύουν αυτό», είπε ο Eugene.

 

stories2

 

stories3

 

stories5

 

Το κομψό και μίνιμαλ χτένισμα έπρεπε να εκτελεστεί τέλεια. Με ένα τόσο απλό look δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθη, επομένως η προετοιμασία ήταν πολύ σημαντική. Ο Eugene και η ομάδα του πρώτα προετοίμασαν τα μαλλιά στεγνώνοντας τα με πιστολάκι και μια επίπεδη βούρτσα και, στη συνέχεια, έκαναν μια χωρίστρα χαμηλά στο πλάι και τραβώντας απαλά τα μαλλιά προς τα πίσω τα μάζεψαν σε μια χαμηλή αλογοουρά. Ο συνδυασμός της χωρίστρας με την αλογοουρά δημιούργησε μια αρμονική συμμετρία για ένα όμορφο και κομψό look.

 

stories kolaz

 

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Φαίνεται απλό και είναι ένα -σχετικά-απλό χτένισμα. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το να κάνετε μια χαμηλή αλογοουρά στο πλάι; Κι όμως, υπάρχουν μερικές πολύ σημαντικές λεπτομέρειες, κάποια μυστικά επιτυχίας που μας αποκάλυψε ο  Eugene Souleiman


> Ισιώστε καλά όλα τα μαλλιά και χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για να δημιουργήσετε ένα λείο και γυαλιστερό look.

> Αφού κάνετε την χωρίστρα χαμηλά στο πλάι, χτενίστε και πάλι τα μαλλια και επιπλέον ψεκάστε με ένα σπρέι όπως η Wella Professionals Stay Styled Λακ Φινιρίσματος, η οποία λειτουργεί σαν στερεωτικό σπρέι.

Φέρτε χτενίζοντας απαλά όλα τα μαλλιά από την άλλη πλευρά της χωρίστρας και πιάστε τα σε χαμηλή αλογοουρά. Βάλτε στο χέρι σας μια μικρή ποσότητα Wella Professionals Oil Reflections και δουλέψτε το με τις παλάμες σας. Στη συνέχεια, πάρτε μια βούρτσα και τρίψτε την ελαφρά στις παλάμες σας για να πάρει όσο το δυνατό μικρότερη ποσότητα λαδιού. Βουρτσίστε τα μαλλιά της αλογοουράς. Το λάδι Oil Reflections δημιουργεί ένα λείο φινίρισμα στα μαλλιά και χαρίζει μια υγιή όψη.

 

 

 

 

 


Σελίδα 1 από 5

Beauty All Over