Close Panel

Login

 

             

23Απρίλιος2013

Το Ντουέτο της Επανόρθωσης!

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     

Τα γερά μαλλιά από... το λούσιμο φαίνονται! Κι όταν το λούσιμο αναλαμβάνει το Σαμπουάν και η Μαλακτική Κρέμα Επανόρθωσης από τη σειρά Phytokératine της Phyto, το καλό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο! 

1aa

 

Πιστεύετε στα θαύματα; Εάν τα μαλλιά σας είναι κατεστραμμένα και πολύ ταλαιπωρημένα, σίγουρα θα πιστεύετε πως μόνο ένα θαύμα θα... τα σώσει από το ψαλίδι του κομμωτή.

 

Πριν κλείσετε λοιπόν ραντεβού για κούρεμα, κλείστε ένα ραντεβού με τη σειρά Phytokératine στο μπάνιο σας! Με συνθέσεις κατά τουλάχιστον 95% φυσικής και φυτικής προέλευσης, τα 4 προϊόντα της σειράς θα είναι το θαύμα της φύσης για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας. 

 

Το πρώτο βήμα για την αναδόμηση των μαλλιών είναι το δίδυμο με το Σαμπουάν Phytokératine  και τη Μαλακτική Κρέμα Phytobaume Reparateur. Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι τα μαλλιά σας θα γίνουν και πάλι λεία και μεταξένια με τη βοήθεια της Φύσης, της Κερατίνης και της Phyto!

 

 

  

kolaz1a    

 

Σαμπουάν Phytokératine

Ας γνωριστούμε λοιπόν με αυτό το ιδιαίτερο σαμπουάν που είναι κλεισμένο σε ένα πρωτότυπο, εντυπωσιακό μεταλλικό μπουκάλι. 

 

Όπως καταλαβαίνετε - και βλέπετε- το Phytokeratine Shampoo δεν είναι ένα απλό σαμπουάν. Είναι ένα συμπυκνωμένο σαμπουάν που επαναρθώνει και αναδομεί αποτελεσματικά τα κατεστραμμένα μαλλιά και τα προστατεύει από μελλοντικές επιθέσεις, ενώ συγχρόνως τα καθαρίζει απαλά. Δρα ενάντια στα σπασίματα, διευκολύνει το χτένισμα και χαρίζει λάμψη.

 

Δεν περιέχει σιλικόνες και θειικά άλατα. Τι περιέχει όμως;

 

> Σύμπλοκο Keratofiller: δηλαδή φυτική Κερατίνη (συνδυασμός 18 αμινοξέων από σιτάρι, καλαμπόκι και σόγια) που εισχωρεί στον πυρήνα της τρίχας προσφέροντας αναδόμηση σε βάθος και υαλουρονικό οξύ που συγκρατεί το νερό στην καρδιά της τρίχας εξασφαλίζοντας μέγιστη ενυδάτωση και υγρασία.  

 

> Φυτικά Ceramides: που διορθώνουν την επιφάνει της τρίχας και λειαίνουν τα λέπια της (πείτε αντίο στο φριζάριμσα και τη θαμπή όψη)

 

> Εκχύλισμα από κουκούτσι ροδιού: με αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τον ήλιο. 

 

> Εκχύλισμα αγριοπανσέ σε ποσοστό 44%: που χαρίζει ανάλαφρα, αέρινα μαλλιά που δεν βαραίνουν. 

 

Τried & Tested: To μεταλλικό μπουκάλι με κέρδισε αμέσως! Το σαμπουάν είναι συμπυκνωμένο και κάνει απίστευτα βελούδινο και πλούσιο αφρό (πολλά like!) που επιπλέον ξεβγάζεται αμέσως (κι άλλα like!). Moυ αρέσει πολύ το γεγονός ότι το σαμπουάν δεν αφήνει τα μαλλιά βαριά και με ένα φιλμ λιπαρότητας στα μήκη, όπως κάνουν πολλά άλλα σαμπουάν θρέψης και επανόρθωσης. Αντιθέτως, νιώθω τα μαλλιά μου... strong & wild ενώ συγχρόνως είναι πολύ απαλά στο άγγιγμα. 

 

Προτεινόμενη Τιμή: 12,30 Ευρώ

 

  

kolaz1b


Μαλακτική Κρέμα Για Ταλαιπωρημένα Μαλλιά 

Ένα conditioner ιδανικό για καθημερινή φροντίδα των ταλαιπωμένων μαλλιών. Τι είναι αυτό που μπορεί να έχει ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σας; Οι τεχνικές κατεργασίες (βλ.βαφές), το συχνό styling (βλ. σεσουάρ και ψαλίδι) αλλά και οι εξωτερικές επιθέσεις (βλ. ήλιος, αέρας, μόλυνση κλπ).

 

Το Phytobaume Reparateur είναι δηλαδή το "γιατρικό" για μαλλιά που σπάνε, είναι άτονα, θαμπά, χωρίς ζωντάνια. Επαναφέρει την υγεία, τη λάμψη, τη δύναμη και την αντοχή στα μαλλιά, χάρη στη φυσική σύνθεσή του:


> Φυτική Κερατίνη και Υαλουρονικό Οξύ, ο απόλυτος συνδυασμός Αναδόμης και Ολικής Επανόρθωσης της τρίχας. 

> Ceramides και Εκχύλισμα Ροδιού που προστατεύουν την τρίχα από τις επικίνδυνες εξωτερικές επιθέσεις και τις επιβλαβείς τεχνικές διεργασίες και την επανορθώνουν.

 

Κι αν νομίζετε πως όλα αυτά είναι υποκειμενικές διαπιστώσεις, κάνετε λάθος! Τα αποτελέσματα έχουν ελεγχθεί εργαστηριακά και έχει καταγραφεί *:

75% Ολική Επανόρθωση 

72% Δύναμη

67% Μαλλιά που δεν Σπάνε 

 

*η έρευνα διεξήχθη από ανεξάρτητο εργαστήριο, αυτοαξιολόγηση, 61 γυναίκες σε 1 μήνα.


Τried & Tested: Kι εκεί που νιώθω τα φρεσκολουσμένα μου μαλλιά δυνατά και "τριζάτα", έρχεται το χάδι από αυτό το πλούσιο conditioner. Κυριολεκτικά μόλις έρχεται σε επαφή με τα μαλλιά κάτι παράξενο συμβαίνει. Σα να εισχωρεί στην τρίχα, να γίνεται ένα και να "εξαφανίζεται", χωρίς δηλαδή να αφήνει αυτή τη χαρακτηριστική λιπαρή υφή στην επιφάνεια των μαλλιών. Ως συνήθως έβαλα περισσότερο από αυτό που προτείνεται (μέγεθος ενός φουντουκιού!) αλλά νομίζω πως τα μαλλιά μου είναι πολλά και μακριά και το είχαν ανάγκη. Για μερικά λεπτά έκανα απαλό μασάζ στα μήκη και τις άκρες (λέγοντας ωραία λόγια και ευχούλες για τα μαλλάκι μου!) και μετά η απολαυστική ώρα του ξεβγάλματος. Γρήγορα, εύκολα, χωρίς καθόλου λιπαρά κατάλοιπα που βαραίνουν και δείχνουν τα μαλλιά άτονα. 


Προτεινόμενη Τιμή: 17 Ευρώ


Θα βρείτε τη σειρά Phytokératine της Phyto μόνο σε επιλεγμένα Φαρμακεία. 


 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty All Over