Close Panel

Login

 

             

14Μάρτιος2012

Bόλτα στην Εξοχή

     


Το L'Eau de Chloe είναι ο φρέσκος ανοιξιάτικος αέρας που ονειρευόμαστε! 

aroma2

 

Tι θα λέγατε να ακολουθήσουμε για λίγο την Camille Rowe- Pourcheresse, την μούσα του νέου αρώματος L'Eau de Chloe στην βόλτα της στην εξοχή; Νομίζω πως το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη!

sinthesi

Εάν έχετε ήδη μυρίσει αυτό το τριανταφυλλένιο – chypre άρωμα, το νοερό ταξίδι θα γίνει πολύ εύκολα. Η αέρινη, δροσερή εκδοχή Εau του βασικού αρώματος Chloe που γνωρίσαμε το 2008 είναι ελαφρύ και ντελικάτο σαν δροσοσταλιά. Σαν αίσθηση καθαρού οξυγόνου. Στην αρχή το κίτρο της σύνθεσής τους το κάνει να μοιάζει σαν φρέσκια λεμονάδα! Μετά, τον λόγο παίρνει το εξαιρετικό απόσταγμα από ιονισμένο ροδόνερο, διακριτικό και αιθέριο, για να ενωθεί στο τέλος με το πατσουλί, το συστατικό της πολυτέλειας και της κομψότητας.

Aυτό το ανάλαφρο αεράκι, η ανοιξιάτικη αύρα που κάνει τη φούστα και τα μαλλιά μας να ανεμίζουν στον ήλιο, είναι η πολύτιμη προστιθέμενη αξία που μπορούμε να πάρουμε απλόχερα από αυτό το άρωμα. Είναι ακριβώς αυτό που μας κάνει να περιμένουμε από το γυάλινο (so Chloe) διάφανο μπουκάλι με την πράσινη κορδέλα. Η ατμόσφαιρα που περιγράφουν οι νότες του L' Eau de Chloe είναι κάτι σαν την ξέγνοιαστη βόλτα της Camille με γυμνά πόδια στην εξοχή. Για να την θυμηθείτε καλύτερα, η Camille Rowe - Pourcheresse είναι γαλλο- αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Tα τελευταία 4 χρόνια έχει υπάρξει μούσα του Karl Lagerfeld, πρόσωπο της Abercrombie & Fitch και της Γαλλικής Vogue από τον Bruce Weber αλλά και του αρώματος Amore Amore της Cacharel ενώ ο δικός μας Romain Gavras την ήθελε δίπλα στον Vincent Cassel στην ταινία του "Our Day Will Come".

 

camille1

 

Ρόδινα Μυστικά

> Ο αρωματοποιός – δημιουργός του Michel Almairac εργάστηκε ένα χρόνο γι΄αυτό το φρέσκο, καλοκαιρινό άρωμα.

> Η μοναδικότητα του αρώματος οφείλεται κυρίως στην υψηλή περιεκτικότητα (22%) του φυσικού ροδόνερου που προέρχεται από την απόσταξη εκατοντάδων ροδοπέταλων που η συλλογή τους γίνεται με το χέρι.

>Το απόσταγμα ροδόνερου συναντάται πρώτη φορά σε τόσο μεγάλo ποσοστό σε ένα άρωμα.

> Η καριέρα της Camille Rowe- Pourcheresse ξεκίνησε στα 17 της όταν την ανακάλυψαν σε ένα καφέ στη Γαλλία. Είναι ιδιαίτερα δυναμική και δραστήρια. Kι έχει ύψος 1.70μ.

> Ο Mario Sorrenti σκηνοθετεί το φιλμ και η Camilla Akrans βάζει την υπογραφή της στην φωτογραφία της διαφημιστικής καμπάνιας του L'Eau de Chloe.

> Το L'Eau de Chloe edt θα το βρείτε στα 30ml, 50 ml και 100ml ενώ μπορείτε να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ηλιόλουστο λιβάδι με το Shower Gel και το Body Lotion της σειράς.

 

Kαι τώρα κάντε τη βόλτα σας στην εξοχή, μαζέψτε λουλούδια, τρέξτε, κάντε μπουρμπουλήθρες στη λιακάδα, σκαρφαλώστε στα δέντρα και κάντε κούνια παρέα με την δροσερή Camille. Η χαρά της Άνοιξης είναι ένα κλικ μακριά!

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty All Over